A betonvágás és falvágás a mai legkorszerűbb gyémánttechnológiás vágógépekkel történnek rezonanciamentesen.

Betonvágás árak vágási technika szerint

Munka típusaÁr
Betonvágás 53cm-ig sines falvágógéppel55-95000Ft/m2*
Vasbeton vágás síkvágógéppel 30cm-ig48000Ft/m2*
Vasbeton vágás 10 cm vastagságig kézi vágógéppel60-90000 Ft/m2*
Betonvágás során keletkezett darabok szétvésése45000Ft/m3
Betonvágáskor keletkezett sitt szállítása45000Ft/m3

* vágott m2 = vágási hossz x vágott szerkezet vastagsága

Nézze meg képeinket az elkészült betonvágási munkáinkról

Vágjon bele velünk!

A betonvágás árak függnek a betonvágás körülményétől és a munka volumenétől is.

A betonvágáshoz használt gépek és alkalmazásuk

Betonvágás sínes falvágógéppel

Betonvágás sines falvágógéppelSínes falvágással vághatóak legkönnyebben a betonszerkezetek, új nyílások: ajtó, ablak, átadó, közlekedő, nyílások szélesítése, födém vágás.

A betonvágás során a falhoz rögzített, sinen mozgó gyémánttárcsa biztosítja a falvágás szabályosságát és pontosságát, így a betonvágás kontrollált és irányított.

A falvágás felülete teljesen szabályos, így utómunkát nem  igényel.

Gépparkunkban 230V-os sínes falvágógép is megtalálható, ezáltal panellakásokban biztosított áramforrás is elég a precíz vágásokhoz, egyszerűbb munkavégzéshez.

A vágótárcsa hűtésére használt víz felszedés megoldott.
Falvágás különböző anyagokban történhet: vasbeton, beton, tégla, terméskő, ytong.

Betonvágás kézi vágógéppel

A betonvágás árak munkaigényesebb, kézi betonvágásnál eltérhetnekKézi betonvágó gépeink biztosítják, hogy a nehezen hozzáférhető helyen is kényelmesen kivitelezhető legyen a falvágás. Alkalmas falak, válaszfalak vágására, darabolására, kisebb nyílások kivágására. Kézi betonvágások történhetnek vizesen vagy szárazon. Száraz falvágásnál a HILTI betonvágógéphez tartozó ipari porelszívó gondoskodik a pormentességről.

A kézi betonvágó gépeinkhez csendesített vagy rendezett gyémántszemcséjű vágótárcsákat használunk, ennek köszönhetően a munka zajhatása és kivitelezési ideje 50%-al kevesebb. Falvágás alkalmazása: vasbeton, tégla, beton, terméskő, ytong, zsalukő, térkő.

Betonvágás síkvágógéppel

Betonvágás síkvágógéppelBetonvágás dilletációs hézag vágásnak, különböző vastagságú födémvágások (akár önálló nyílásként), betonalapok, közművek helyének kivágására alkalmazható technológia. A munkálatok során a vágások kocsin vezetett vágógéppel történnek, így megkíméli a felhasználót és hatékonyan elvégzi a betonvágásokat nagy mennyiségű, hosszanti vágások esetén. Alkalmazása: aszfalt, vasbeton, beton, térkő, kerámiaburkolat.