Betonfúrás pormentesen!

Betonfúrás berendezett zuglói lakásban.

Zuglói otthonomba percre pontosan érkeztek. Még a háztartásban előforduló munkálatok elvégzésében is segítettek pl. falfúrás, karnis felszerelése.  A szakemberek precízek voltak, a  munka után alig maradt takarítani való, berendezett lakásomban. Mindenkinek ajánlani tudom e céget.

Kovács Irén Edit

Falvágás /fényáteresztő/ berendezett óbudai lakásban

Falvágás lakásban.

Óbudai otthonomban szerettem volna, fényátersztő nyílást, sötét lépcsőházban. Kiváló szakemberekre találtam! Egy régi építésű házban – 50 cm-es falvastagság – egy ajtó méretű üvegtégla falhoz vágták ki a falat. Ez a lakott otthonunk, de a munkájuk alig zavarta meg az életünket. Már a kapcsolatfelvételtől kezdődően megbízhatóak és pontosak voltak, gondosan előkészítették a helyszínt és a munka végeztével meglepő rendet hagytak. Kiváló burkolóval dolgoztattak aki az üvegportált építette, így egy teljesen kész munkát vehettünk át. Mindeninek jó szívvel ajánlom őket.

Üdvözlettel:

Prof. Péley Bernadette

Betonvágás panellakásban

Falvágás panelban.

Panellakásomban két szoba között szerettünk volna közlekedőt vágatni,  gyerekeim miatt. Ennek még a közös képviselő se látta akadályát válaszfal révén, így találtuk, és esett választásunk erre a fiatal csapatra. Bár  először egy ajtónyílást terveztünk, referenciájukból  ötletet merítve megtettszett egy boltíves nyílás a nejemnek, így  is lett kivágva:)

Köszönjük a gyors és tiszta munkát!

Brezsán József

Lakás összenyitás, falvágása panellakásban

Általam, az interneten megtalált cégben pontos és felkészült szakembereket ismerhettem meg. Több ajánlatkérés után esett rá a választásunk, aminek oka az volt, hogy már a kezdet kezdetén pontos számításokkal, precíz árajánlattal, és nem légből kapott összegek puffogtatásával győzködött minket a falvágás áráról.

A megbeszélt időpontokra mindig pontosan érkezett, telefonon, e-mailben bármikor elérhető volt, készségesen válaszolt a legbutább, akadékoskodó kérdésre is, a munkát elejétől a végéig személyesen vezette/végezte. A vállalt falvágás a megbeszélt időre és minőségben készült el – s bár voltak előre nem látható körülmények, ami miatt több energiát kellett belefektetnie – a kialkudott áron nem változtatott. Emberei, a lakatos brigád és a sittszállítók teljes összhangban dolgoztak, a statikusi előírásokat maximálisan betartották.

A panellakások összenyitása és a belső falbontások segítségükkel gyorsan lezajlottak és egy tágas, élhető, új minőségű otthont köszönhetünk nekik!

Köszönjük!

Kustár Blanka

Betonvágás, válaszfal vágás panelban

Panel válaszfal kivágására kerestünk kivitelezőt interneten. Mivel ajánlás nem volt; az előzetes benyomás, szimpátia és a szakmai referenciák miatt döntöttünk a cég kiválasztásánál.
Csabától telefonon, e-mailben rövid idő alatt részletes felvilágosítást és árajánlatot kaptunk. Áttekinthető volt a honlap és jól működött a kalkulátor program.
A munkára pontosan érkeztek, rugalmasan és segítőkészen viselkedtek, amikor kiderült hogy van pár előre nem látott körülmény.
A falvágást bútorozott lakásban végezték, precízen, meggyőző munkagépekkel és szerszámokkal, az elképzelhető maximális tisztaság mellett.
Nagyra értékeltük a türelmes ügyfélkezelést (ritkaság), és azt hogy a munka közben volt energiájuk a dolgok “emberi” oldalára is figyelni.
Összességében egy rendkívül korrekt szolgáltatást kaptunk. Köszönjük.
Veres Viktor