0670/6707837 info@falvagas.com

Falfúrás, betonfúrás, panelfal fúrás

Páraelszívó lyukfúrás

Abban az esetben, ha azon gondolkozik, hogy valami újítást szeretne, esetleg egy elengedhetetlen fúrásra van szüksége, és e téren minőséget és profi végeredményt akar, akkor válasszon minket. Mi tudjuk, hogy a kész falon gyakran akarnak klienseink vezetékeket, illetve csöveket szeretnének átvezetni. Ez esetben a már kulcsrakész, berendezett lakásokban, épületekben, kell dolgozni, ahol a por nemkívánatos következmény, a tisztasága okok miatt a vésés nem oldható meg.

Betonfúrás magfúróval

Ekkor jön szóba a mi általunk használt legjobb, legmodernebb megoldás, a falfúrás, födémfúrás mely során olyan profi megoldást garantálunk, amely teljes elégedettséget vált majd ki. Ez nem is csoda, hisz az állványos gyémántszegmenses fúrógép eddig minden egyes esetben tökéletes munkát végzett, hisz akár különleges esetekben is lehet vele dolgozni; a gépet vákuumtalppal lehet a falra rögzíteni, a hűtővizet vízelszívó gyűrűvel össze lehet gyűjteni.

Majdnem egy méter átmérőig a falfúrást állványos fúrógéppel, vízhűtéssel alkalmazzuk, tégla és ytong esetén pedig a száraz megoldás is kivitelezhető, kisebb átmérő esetében pedig a kézi, elektromos géppel történő fúrást választjuk.

Betonfúrás rezgésmentesen

Ezesetben nem jöhet szóba az egyetlen egy ütvefúró sem. A falak eredményes fúrása érdekében szükséges eszköz a pneumatikus betonfúró, amely a falfúrás igazi eszköze. Ez nem meglepő, hisz a tokmány- és ezzel a fúrószár ütő mozgását ezeknél egy pneumatikus ütőmű állítja elő, és ez kis fordulatszámon is nagy ütési energiát jelent, tehát nagy fúrási teljesítményt.

A betonfúrást illetően tíz milliméter fölött akár nagy átmérőjű furatok készíthetőek a rezgésmentes betonfúró szerszámokkal. Legyen szó akár akár vasbetonról, vagy más kemény, szilárd anyagról, ez nem mond csődöt, sőt födémfúrásánál  is tökéletesen alkalmazható. Csővezetékek készítése, betonfúrás és kör alakú nyílások elkészítése során használjuk a koronafúró gépezetet, mely akár ötszáz milliméteres nagyságig garantálni tudja a tökéletességet.

Természetesen itt is a legkorszerűbb gyémánttechnológiát alkalmazzuk, amely a beton és a vasbeton szerkezetek esetében a legjobb választás, hisz fúrási munkák után nincs szükség korrekcióra, utólagos javításra sem. A panellakások átalakítása során, a panelfal fúrásakor is a gyémántfejjel történő fúrást alkalmazzuk, amely modern, megbízható, és a legjobb e téren.

Hála ennek a rendkívül hatékony, gyors és bombabiztos technológiának, az ügyfeleink búcsút mondhatnak a pornak, hisz ez a megoldás pormentes, gyorsan végbemegy, nem időigényes, és teljesen egyszerű. Meg kell említeni A gyémántcsiszolásos módszer alkalmazását is, amely során a rezonanciát és a vibrációt minimálisra tudjuk csökkenteni.

Ez azért fontos tényező, hisz a szóban forgó épületnél, vagy panellakásnál a kezelendő felület nem sérül meg, nem okoz kárt benne, illetve statikailag nem változik meg, amiből kifolyólag nem keletkeznek nemvárt repedések, amik a későbbiekben negatív hatással lennének az épületre.

Épp ezért jelenthetjük ki bátran, hogy ez egy teljesen biztonságos megoldást a panellakásokat illetően, emellett pedig a régi módszerekkel szemben nagyon csendes, és minden téren óvja a gyakran kulcsrakész lakást, és a környezetet is. Az már csak hab a tortán, hogy a tökéletesség mindig garantált, hisz nincs utómunkálat sem, illetve a furatok milliméter precizitással készülnek el, hála a gyémántfejes megoldásnak.

Ha falfúrásról, betonfúrásról, illetve panellakások falának fúrásáról van szó, akkor nyugodtan fordulhat hozzánk a fent említett minőségi módszerek és gépek miatt is. De nem csak emiatt, hisz tudni kell, hogy a gépeket olyan szakképzett, tapasztalt munkatársak kezelik, akiknek a kisujjában van a szakma, és akik minden egyes helyzetre biztos megoldást kínálnak a tökéletesség, a minőség és az elégedettség érdekében.