Falvágás, falfúrás, betonvágás – megéri?

Panelvágás

Bizonyára sokat gondolkoztál már azon, hogy valamivel fel kellene dobni régi lakásod, hogy mégnagyobb térben mozoghass. Ennek érdekében olyan szolgáltatásokhoz kell fordulnod, mely gyorsan, megbízhatóan és jó áron segít hozzá ehhez. Ilyen szolgáltatás a falvágás. Falvágást nemcsak társasházakban vagy családi házakban végezhetnek, de ugyanúgy egyre elterjedtebb a falfúrás panellakásban. Ehhez egy különleges és új technológia járul hozzá, aminek segítségével zajmentesen és pormentesen zajlik a munka. Ezt nevezik gyémánttechnikának.

A gyémánttechnika során vasbetont és téglát is egyaránt el lehet vágni és precíz munkákat végezni. Ez a technika lehetővé teszi , hogy sínes gépi vágást,  a kézi vágást és a gyémántköteles vágást is egyaránt használjuk. Ha tehát felmerül bennünk a kérdés, hogy megéri-e belevágni a panelfal vágásba a rengeteg sitt miatt, amivel jár, akkor jó tudni, hogy ennek a technológiának köszönhetően úgy a panelvágás mint a betonvágás vagy a betonfúrás a legkisebb szeméttel jár.

Ha további kételyed van azt illetően, hogy megéri-e a sok pakolászás és takarítás egy falfúrás után, akkor tudnod kell, hogy általában az ilyen munkálatokat úgy végezzük a lakott panelokban, hogy a munkaterületet leválasztjuk a többi tértől. Ezután azt a teret, ahol elvégezzük a falvágást, a mennyezettől a padlóig fóliával különítjük el.

Fontos tudni, hogy cégünk Budapesten található, így garantáljuk, hogy hamar eljutunk a sürgősségi feladatok elvégzésére is. Legyen szó Budapestről vagy környékéről, csapatunk minden helyzetben munkára készen áll.

Ha tehát minden készen áll a munkára, lássuk csak, mégis mivel foglalkoznak ezen a témán belül: először is, ha a betonvágást vesszük figyelembe, akkor tudnunk kell, hogy ez a munkálat is gyémánttechnikával megy végbe.

Betonvágást akkor használunk, amikor egy falba vagy aljzatba egyéb nyílást, átjárót szeretnénk vágni, vagy egy már meglévő nyílást bővíteni. Betonfúrás esetén a betonba mérjük a megrendelőnk által megadott paraméterek szerinti furatokat. A falfúrás bizonyára jobban ismert mindenki számára: a falba különböző kábelek, huzalok vagy vezetékek átfúrására kerül sor, minekutána a következő műveletet is elkezdhetjük, a falvágást.

A falvágás az egyik legkeresettebb szolgáltatásunk, hiszen nagyon sokan szeretnénk egy tágabb ablakot, egy nagyobb ajtót, és ehhez előzetesen bizony ki kell vágni a falat. Akármelyik műveletről is legyen szó, egy komoly és megbízható munkás csapat hamar és jól végzi a munkát. Ehhez az is hozzájárul, hogy statikus által elkészített statikai tervek alapján dolgozunk, így hát a munkánkat ehhez kötjük és a profi szakemberünk jóváhagyása után kezdjük el.

Ha egy komolyabb műveletről lenne szó, akkor is minden lehetőségre fel vagyunk készülve és a legjobb felszerelés áll rendelkezésünkre. Ha például egy nagyobb betonfalról van szó, akkor az oldalfal tetejére rögzítünk egy csörlőt, és ennek segítségével vesszük le a betonfalak felső részét.

Komoly problémát szokott még jelenteni a sittek eltakarítása is, hiszen sokan ettől tartanak a leginkább. Egy jól felszerelt csapat azonban biztosítani tudja nemcsak a munka elvégzését, de az általa keletkezett törmelékek elszállítását is. Amennyiben a sitt nem szállítható le a panellakásból lift által, akkor partnereink által biztosított különleges gépek segítségével oldjuk meg a kiemelést.

Mint azt láthattad, legyen szó panelvágásról, betonfúrásról vagy betonvágásról, egy jól felkészült és komoly munkát végző csapat nemcsak színvonalas teljesítményt nyújt, de ugyanakkor eleget tesz más követelményeknek is, legyen szó akár a sittek eltakarításáról, akár a rezgésmentes munkavégzésről.