0670/6707837 info@falvagas.com

Falvágással kialakított tárolóhelység

Falvágás vasbetonban

Meglévő betonszerkezetek gyakran funkcióját vesztik, vagy egész egyszerűen tönkremennek az idő káros hatásai miatt. Betonvágással és betonfúrással ezeket a vasbeton építményeket és tereit a saját hasznunkra tudjuk fordítani, ahelyett hogy elbontanánk ami jóval költségesebb és nagyobb környezeti terheléssel is jár otthonunkra nézve, mint a falkivágás.

Betonvágással való átalakításaink során kellő figyelmet kell fordítanunk a statikai háttér biztosította szakvéleménynek, ami és aki határozza meg mennyit, hogyan, milyen technikával alakíthatunk ezeken a funkcióját vesztett épületeken.

betonvagas-medence

Falvágással jelen esetben egy régi medencét alakítottunk át némi földmunkával karöltve. Betonvéséssel a betonszerkezetet (medence alja) távolítottuk el, ami már lehetővé tette a vasbeton szerkezet szintjének csökkentését földeltávolítással. Falkivágással egész egyszerűen egy új nyílást vágtunk, ezzel kialakítva a bejárati lehetőséget az új helységnek.

Épület mellett kialakított sávval  biztosítottuk az akadálymentes kényelmes közlekedést. Közműbevezetéshez a megoldást a betonfúrás jelentette, gyakorlatilag ezzel könnyedén össze lehet kapcsolni a két helységet amit természetesen rezgésmentes betonfúrással alakítottunk ki.

Ha Ön is hasonló helyzetben van, vagy egész egész egyszerűen átalakításon gondolkodik mi falvágással, vagy betonfúrással megoldást tudunk nyújtani ilyen feladatokhoz!