Födémvágással új lépcsőfeljáró? Megoldás a legegyszerűbben…

Födémvágás

Födémszerkezetek utólagos nyíláskialakításán gondolkodik, eressze el fantáziáját, merjen tervezni. Általunk képviselt gyémánttechnikával legkisebb por és zajterhelés mellett kialakíthatunk nyílásokat tetszőleges, statikailag megfelelő méretben.

Ön megálmodja, mi kivágjuk és megkapja azt a plusz teret ami idáig egy karnyújtásnyira volt.

Leggyakrabban régi építésű házak újratervezésénél adott a lehetőség erre a nagyszerű lehetőségre, amivel könnyedén kialakíthatunk és nyerhetünk négyzetmétereket akár egy új szoba kialakításával a tetőtérben a tető megbontása nélkül.

Födémek vágásánál figyelembe kell venni a födém szerkezetét, anyagát, vágott nyílás méretét, illetve hogy  a födémvágás a  lépcsőfeljárónak kényelmes legyen az alsó térből is. Ne határolja, szűkítse be, a rosszul megtervezett lépcső az alaphelységet, ezért ezt kellő gondoskodással meg kell tervezni, hogy ezt elkerüljük.

Födémvágásnál nagy figyelmet kell fordítani a kivágott födém helyes eltávolítására.

Ennek módjai, csörlővel leeresztve vagy a helyén – kellő alátámasztás mellett- véséssel.

Betonvágás esetén különböző elvárások vannak lakott és ipari ingatlanokban való födémvágásnál. Lakott helységekben és főleg lépcsőfeljáró feletti új nyílás esetén kell megoldást találni a födémvágáshoz használt víz elvezetésére illetve a minimalizálni a környezeti terhelést. Ezekre a dogokra kínálunk rezgés és pormentes megoldást, hogy az átalakítással plusz teret nyerjen!